Συμπαράσταση των οργανωμένων στους παίκτες: «Είμαστε στο πλευρό σας»!

Η σημερινή μέρα δεν είχε μόνο την είδηση της επιστροφής των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση, μετά από τη διήμερη αποχή λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Η παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων στην προπόνηση και η… συμπαράσταση που εξέφρασαν στους παίκτες έκανε ευχάριστη εντύπωση, εντός της ομάδας.

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πριν την προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί (μια αντιπροσωπεία τους), προκειμένου να μιλήσουν στους παίκτες και να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά το οικονομικό!

Όπως έγινε γνωστό, οι οπαδοί προσπάθησαν να μιλήσουν με τη γλώσσα της αλήθειας. «Δεν είμαστε σε άλλη χώρα. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό σας» είπαν χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές υπογραμμίζοντας ότι: «Δεν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος, αλλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή λίγο καιρό ακόμη».

Από κει και πέρα, έκανε αίσθηση η τοποθέτησή τους, ότι όχι απλά κατανοούν το πρόβλημα, αλλά είναι στο… πλευρό της ομάδας. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε για να λυθεί το πρόβλημα».

Παράλληλα έστειλαν σαφές μήνυμα για τα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσετε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν και να μην επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά, ειδικά τώρα που έχει πλησιάσει στον στόχο των πλέι οφ».

Σε αυτή τη συζήτηση που έγινε οι  ποδοσφαιριστές εκ των οποίων μίλησαν οι αρχηγοί της ομάδας, τονίστηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ τους εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην αποχή. Οι ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά είπαν πως δεν επρόκειτο να επηρεάσει η αποχή το αγωνιστικό μέρος και βέβαια τόνισαν πως δε θα πάψουν να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα. 

Οι συνδεσμίτες εξέφρασαν τις σκέψεις τους και αποχώρησαν. Μια επίσκεψη που λογικά θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στο εσωτερικό της ομάδας, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Έτσι μέσα σε ένα άριστο κλίμα, υπήρξε κοινή συνισταμένη, με τους οπαδούς να συμπαρίστανται, ενώ οι παίκτες ένιωσαν κυρίως πως δεν είναι μόνοι τους.

To Top