ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συμπεράσματα από την Βενετία: Αντέδρασε, ανταποκρίθηκε στην πίεση και έγινε ακόμα πιο ομάδα

Η αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα από την Βενετία, έχοντας στις αποσκευές της μια πολύ καλύτερη ψυχολογία μετά το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο πήρε τη νίκη, κι ας ήταν σε φιλικό παιχνίδι. Ούτως ή άλλως επί ιταλικού εδάφους δεν έχει κερδίσει ποτέ…

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Ήταν έντονος ο προβληματισμός των ανθρώπων του Άρη μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με την Γκαζιαντέπ, κυρίως ως προς την προσέγγιση των παικτών στον αγώνα και τη νοοτροπία που είχαν. Χθες υπήρξε αντίδραση και αυτό δείχνει πολλά έστω κι αν πρόκειται για φιλικά παιχνίδια.

Το τι έγινε αγωνιστικά το γνωρίζει καλύτερα ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του, οι οποίοι και θα αναλύσουν τον αγώνα, θα δουν τα λάθη τους, αλλά και τις δυνατότητες που φανέρωσαν στην Βενετία. Εκείνο που μετράει είναι ότι οι κίτρινοι αντέδρασαν και ανταποκρίθηκαν επαρκώς και στην πίεση που άσκησε η Βενέτσια στο τέλος, όταν ήθελε να επανέλθει για να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Άρης επί της ουσίας ποτέ δεν απειλήθηκε, πότε δεν έδωσε το δικαίωμα στην ιταλική ομάδα να πλησιάσει σε απόσταση βολής και αυτό έχει τη δική του σημασία, ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι.

To Top