ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συμπληρώθηκε το “παζλ”, θωράκισε την άμυνα! Αυτή είναι η τετράδα των στόπερ του Άρη…

Ενίσχυση σε κάθε γραμμή. Το ρόστερ του Άρη είναι υπερπλήρης σε κάθε του θέση. Ο Νίκος Αναστόπουλος με την απόκτηση πλέον και του Ματζίντ Μπουγκέρα έχει στη διάθεσή του μία επιπλέον ποιοτική αλλαγή για το κέντρο της άμυνας. Ότι ακριβώς του έλειπε…

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Με τον ερχομό του Αλγερινού, συμπληρώθηκε η τετράδα στην άμυνα, στην οποία πλέον υπάρχουν για το κέντρο αυτής τέσσερις επιλογές. Ας ρίξουμε μία ματιά στο προφίλ των τεσσάρων…

Χρήστος Ιντζίδης: 

Hλικία: 23 ετών

Ύψος: 1,89 m.

Πόλη καταγωγής: Θεσσαλονίκη

Προηγούμενη ομάδα: Άρης

Βασικό και αναντικατάστατο μέλος της περσινής ομάδας, παρότι αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή. Γεμάτη σεζόν, με τρία τέρματα στον επιθετικό του απολογισμό. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 90λεπτο σε όλα τα φιλικά!

Ραούλ Μπράβο:

Ηλικία: 35 ετών

Ύψος: 1,81 m.

Πόλη καταγωγής: Gandia (Βαλένθια)

Προηγούμενη ομάδα: Bέροια

Αποκτήθηκε από τον Άρη τον Σεπτέμβριο του 2015. Βασικός, αγωνίστηκε σε 11 ματς και αποχώρησε στο μέσο της σεζόν για την Βέροια, ωστε να βοηθήσει στην παραμονή της στην κατηγορία. Έπαιξε 6 ματς και επέστρεψε ξανά στον Άρη.

Λάζαρος Χαριτωνίδης:

Ηλικία: 26 ετών

Ύψος: 1,89 m.

Πόλη καταγωγής: Κομοτηνή

Προηγούμενη ομάδα: Δόξα Δράμας

Ήρθε ως ελεύθερος, καθώς αποχώρησε από την Δόξα Δράμας. Σε καλή ηλικία, αναζητά στον Άρη την ευκαιρία του να καθιερωθεί ποδοσφαιρικά. Γνωρίζει τον Νίκο Αναστόπουλο από την κοινή τους θητεία στον ΟΦΗ.

Ματζίντ Μπουγκέρα

Ηλικία: 33 ετών

Ύψος: 1,90 m.

Πόλη καταγωγής: Longvic (Γαλλία)

Προηγούμενη ομάδα: Αλ Φουτζέϊρα

H τελευταία χρονικά προσθήκη. Παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις, έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερη την άμυνα. Υπήρξε επί σειρά ετών διεθνής με την Αλγερία και αρχηγός της Εθνικής του ομάδας.

 

To Top