Συμπληρώθηκε το “παζλ” της αρχικής ενδεκάδας

Στη χθεσινή προπόνηση πήρε -όπως αναμενόταν- τις τελικές του αποφάσεις ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον Ακροπόταμο. 

Ο 57χρονος τεχνικός περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου και από τη στιγμή που δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους άφησε εκτός αποστολής και στη συνέχεια καταστάλαξε στους “11” που θα ξεκινήσουν αύριο στον αγωνιστικό χώρο του “Κλ. Βικελίδης”.

Ο Φυσέκης θα υπερασπιστεί και πάλι τα δοκάρια του Άρη, με τους Γεωργιάδη (δεξιά), Λιόλιο (αριστερά), Σαμαρά και Γκόλια, να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Ο Καλογέρης θα διατηρήσει για μία ακόμα αγωνιστική την θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη μόνο που αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του τον Δημήτρη Γκίνο και όχι τον Σίντι Σανιά.

Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Παπαδόπουλος στα αριστερά, απόντος του Ν΄Λουντούλου και ο Νάκας στα δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο Πόι και Καπνίδη εδραιώνει σιγά-σιγά και πάλι τη θέση του.

 

 

To Top