Συμπληρώθηκε το “παζλ” της ενδεκάδας-Ανοικτό παράθυρο μόνο για την επίθεση

Ο Πάουλο Κάμπος έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στοχεύοντας στη δεύτερη σερί νίκη του ως προπονητής του Άρη.

Ήδη, από χθες έχει αποφασίσει για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας στην οποία όμως αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο. Πρόκειται φυσικά για την συμμετοχή του Μάουρο Πόι που θα αποφασισθεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Από εκεί και πέρα η πετυχημένη συνταγή της περασμένης Δευτέρας στην Ελευθερούπολη, που χάρισε και το πρώτο εκτός έδρας “τρίποντο” θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο Γιαννίτσης θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Βάσκο Φερνάντες και θα αποτελέσει μαζί με τον Γκόλια το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γάντια βασικού θα φορέσει για ακόμα μία φορά ο Καρατζιοβαλής. Την τετράδα στην άμυνα συμπληρώνουν οι Ψυχογιός (δεξιά) και Λιόλιος (αριστερά).

Στο κέντρο ο Παπαδόπουλος θα διατηρήσει την θέση του για να τον πλαισιώσει ο Προβατίδης που επιστρέφει μετά από διάλειμμα μίας αγωνιστικής ως βασικός. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Σουνάς, δεξιά ο Ατματσίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο σίγουρος Καπνίδης με έναν εκ των Πόι ή Χιντασέλι.

To Top