Συμπτώσεις και αξιοπερίεργα για Κατίδη και Έβερτον…

Ο Γιώργος Κατίδης βρίσκεται στο Λίβερπουλ, όπου θα περάσει από τα δοκιμαστικά τεστ της Έβερτον. Εφόσον πείσει το καλοκαίρι αναμένεται να μετακινηθεί στο λιμάνι και στους «εφοπλιστές». Την ίδια ώρα, υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις ενδιαφέρουσες, αλλά και αξιοπερίεργα για τον νεαρό μέσο του Άρη και την Έβερτον.

1. Στην Έβερτον αγωνίζεται ήδη ο Απόστολος Βέλλιος. Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή ήταν επί σειρά ετών συμπαίκτης, αλλά και… συμμαθητής του μέσου του Άρη.

2. Βέλλιος και Κατίδης είχαν στην Εθνική Νέων προπονητή τον παλαίμαχο άσο και υπεύθυνο σήμερα των ακαδημιών του Άρη Γιώργο Σεμερτζίδη.

3. Τον Κατίδη «παρακολουθούσε» η αγγλική ομάδα εδώ και αρκετές βδομάδες. Στο διάστημα αυτό, οι Άγγλοι ζήτησαν και πήραν πληροφορίες από τον Βέλλιο για τον υποψήφιο… «εφοπλιστή».

4. Βάσει προγράμματος το Σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Πρέμιερ λιγκ το μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού Λίβερπουλ-Έβερτον. Το οποίο αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής της Λίβερπουλ στον τελικό του Carling Cup. Ο Κατίδης θα είχε την ευκαιρία να ζήσει έστω και ως θεατής, ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι…

5. Ο Κατίδης φέτος έχει 9 συμμετοχές με τον Άρη, σε συνολικά 273’. Με τη φανέλα των κίτρινων έχει 12 επίσημες εμφανίσεις, το νούμερο της φανέλας που φοράει στους κίτρινους…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top