ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Άρη γισ τον Ντουκουρέ της Λεγανές! Marca: “Υπογράφει τις επόμενες ώρες”!

Όλα δείχνουν ότι μετά τον Λουίς Πάλμα, ο Άρης είναι κοντά στην δεύτερη του μεταγραφή την οποία αποκαλύπτουν πηγές από την Ισπανία και ήρθε να ενισχύσει η Marca μιλώντας για “Συμφωνία Άρη με τον Ντουκουρέ της Λεγανές, υπογράφει τις επόμενες ώρες”!

Όπως αναφέρουν οι πηγές από την Ισπανία: “Ο ατζέντης του ταξιδεύει αύριο στην Ελλάδα για να κλείσει συμφωνία με τον Άρη. Προπονητής της Λεγανές είναι ο γνωστός μας, πρώην παίκτης του Άρη Μεχντί Ναφτί, ο οποίος δεν τον υπολογίζει”.

Ο Σέικ Ντουκουρέ είναι 29 χρόνων και αγωνίζεται ως αμυντικό χάφ. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού (21 συμμετοχές,1 γκολ) αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην Λεγανές μετρώντας 17 εμφανίσεις (μπαίνοντας συνήθως σαν αλλαγή) και 1 γκολ.

Το συμβόλαιο του έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Άρης τα βρήκε με όλες τις πλευρές ώστε ο Ντουκουρέ να γίνει κιτρινόμαυρος από τώρα, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Ο Ιβοριανός μέσος αγωνίστηκε ακόμη σε Λοριάντ, Επινάλ, Μέτς, Λεβάντε, Ουέσκα και τελευταίος του σταθμός η Λεγανές.

“Ελλείψει μικρών περιθωρίων, ο Ντουγκουρέ θα υπογράψει τις επόμενες ώρες ως παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο παίκτης, μαζί με τον Φρανσουά Αμπντού Σααντί, από το πρακτορείο Simbioze Football, που χειρίζεται τα δικαιώματα του παίκτη, θα ταξιδέψουν αύριο στην Ελλάδα για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την ένταξη του Ιβοριανού στις τάξεις των Ελλήνων. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντουκουρέ θα πάψει να είναι παίκτης της Λεγανές λίγους μόλις μήνες μετά την υπογραφή του” αποκαλύπτει η Marca.

Δείτε τα στατιστικά του:

To Top