ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Συμφωνία Άρη- Γκέτεμποργκ για Κάρλσον”

Η Σουηδική ιστοσελίδα Expressen σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει  πως υπάρχει κατ αρχήν συμφωνία της Γκέτεμποργκ  με τον Άρη για τον Κάρλσον, αλλά και του παίκτη με την ομάδα της πατρίδας του.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ αναφέρει:

Σύμφωνα με πληροφορίες της Expressen, ο 29χρονος David Moberg Karlsson βρίσκεται πλέον σε συμφωνία με την Γκέτεμποργκ. Οι τελευταίες λεπτομέρειες μπήκαν στη θέση τους το πρωί της Παρασκευής και ο παίκτης θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια SEK.

Στα μέσα Ιανουαρίου, η Expressen αποκάλυψε ότι ο David Moberg Karlsson ήταν κοντά στην επιστροφή του στο Γκέτεμποργκ.

Ο 29χρονος, επισκέφτηκε την Kamratgården και είχε δίωρη συνάντηση με την αθλητική διοίκηση.
Ο Ola Larsson, τεχνικός διευθυντής της IFK Gothenburg, δήλωσε λίγες μέρες αργότερα ότι η συνάντηση με τον Moberg Karlsson τον εξέπληξε.

– Αυτό που με εκπλήσσει είναι το άτομό του, ο τρόπος που σκέφτεται. Άρχισε να μιλάει για το πώς να φτιάξεις έναν σύλλογο. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Μερικές φορές ταξινομώ τους ανθρώπους σε διαφορετικά διαμερίσματα. Σε αυτή την κατάσταση, εξεπλάγην ευχάριστα. Άρχισε να μιλάει με διαφορετικό τρόπο από ό,τι νόμιζα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, είπε τότε ο Λάρσον .

Ο Κάρλσον, έχει δοθεί δανεικός στον Ελληνικό Σύλλογο Άρη από την ιαπωνική Urawa Red Diamonds – αλλά πλέον στην πράξη είναι έτοιμος για την Γκέτεμποργκ.

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο παίκτης πήρε το πράσινο φως να φύγει από τον Άρη γιατί δεν είναι στα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Expressen, οι τελικές λεπτομέρειες μεταξύ Γκέτεμποργκ, Άρη και Κάρλσον είχαν ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Το νέο απόκτημα θα δημοσιοποιηθεί σύντομα, σύμφωνα με όσα έμαθε η Expressen.

To Top