ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Συμφωνία Άρη και Σπόρτινγκ Χιχόν για Μανού Γκαρσία”

Άρης και Σπόρτινγκ Χιχόν τα βρήκαν σε όλα για τον Μανού Γκαρσία με τον Ισπανό παικταρά να αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα από το PRESSARIS, η διοίκηση με τις προσπάθειες του Θόδωρου Καρυπίδη και των συνεργατών του απέφερε καρπούς, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για τον 24χρονο μέσο.

Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα eldesmarque.com, η συμφωνία αφορά ποσό 2.000.000 ευρώ.

“Η πρώτη πώληση της Χιχόν είναι γεγονός. Σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μανού Γκαρσία κατέληξαν οι ροχιμπλάνκος με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μια συμφωνία που θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρει η ομάδα της Χιχόν στο μεταγραφικό παζάρι και θα την βοηθήσει να προβεί στις μεταγραφές που θέλει ο Πίτου Αμπελάρντο. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τριών πλευρών (Άρη, Γκαρσία, Χιχόν) προχωρούν με καλό ρυθμό και η συμφωνία μπορεί να υπογραφεί την Πέμπτη. Πρόθεση της Σπόρτινγκ ήταν να ανακτήσει μέρος των 4.000.000 ευρώ που πλήρωσε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2019 για τη μεταγραφή του. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπερασπίστηκε την φανέλα για δύο σεζόν και ότι την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Ντεπορτίβο Αλαβές, θα καταλήξουν να τον αφήσουν έξω για ένα σταθερό ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ. Αρκετά για να αποχωρήσει ένας παίκτης που δείχνει να μην έχει θέση στην λίστα του Αμπελάρντο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

To Top