ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Άρη με Κουέστα και Δεληζήση για νέα συμβόλαια δύο ετών!

Η ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με τους Γιώργο Δεληζήση και Χουλιάν Κουέστα για νέα συμβόλαια δύο ετών, τα οποία θα υπογράψουν μετά το ματς με την ΑΕΚ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως ενημέρωσαν επίσημα προ ολίγου από την ΠΑΕ Άρης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επαφές ανάμεσα στον Άρη και τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους “κιτρινόμαυρους”.

Με τον Χουλιάν Κουέστα -αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020- υπάρχει από τώρα συμφωνία να ανανεωθεί και να είναι στην ομάδα τα επόμενα δύο ακόμα χρόνια, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Δεληζήση, ο 31χρονος αρχηγός του Άρη θα μείνει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017, ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Ιουνίου.

Οι δύο “βράχοι” της άμυνας του Άρη, θα παραμείνουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια με ξεκάθαρο στόχο να δημιουργηθεί ο “κορμός” πάνω στον οποίο θα πορευτούν οι “κιτρινόμαυροι” από εδώ και στο εξής.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ θα κληθούν από την διοίκηση να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια!

 

To Top