Συμφωνία Άρη – Τσιάρα! Ο παίκτης έρχεται σήμερα Θεσσαλονίκη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε ζητήσει παίκτες αναλαμβάνοντας τον Άρη, γιατί ήθελε να προχωρήσει στην αξιολόγηση του ρόστερ μέσα στον Νοέμβριο. Το PRESSARIS είχε επισημάνει πως αυτό θα ισχύει αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά. Τελικώς η θέληση του Γιώργου Τσιάρα να έρθει στον Άρη και των κίτρινων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, οδήγησαν σε οριστική συμφωνία τις δύο πλευρές.

Ο 30χρονος φόργουορντ μαζεύει τα πράγματά του από το Μιλάνο και έρχεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Λογικά θα προλάβει να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και είναι βέβαιο ότι θα τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Τις τελευταίες 48 ώρες οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και διαπιστώθηκε κοινή θέληση για συνεργασία. Ο νέος τεχνικός του Άρη επικοινώνησε με τον Τσιάρα, του ανέλυσε την κατάσταση και από εκεί και πέρα ήταν περισσότερο διαδικαστικό το οικονομικό ζήτημα.

Άρης και Τσιάρας έδωσαν τα χέρια, οι κίτρινοι προχωρούν σε άλλη μια προσθήκη Έλληνα παίκτη και ελπίζουν ότι και αυτός θα βοηθήσει στην δύσκολη προσπάθεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

To Top