Συμφωνία για χορηγία με την εταιρεία επίπλων MATIS από τη Σερβία!

Συμφωνία με την εταιρεία MATIS ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Άρης! Η εταιρεία με έδρα την Σερβία θα είναι ο νέος χορηγός (χωρίς να διευκρινίζεται ο τρόπος προβολής και τα οφέλη) της ΠΑΕ Άρης για την επόμενη σεζόν, ενώ έχει προγραμματιστεί και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ιδιοκτήτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η εταιρεία, που θα είναι χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και έχει έδρα την Σερβία – Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού με την Javor MATIS στις 18 Αυγούστου στο Κλ. Βικελίδης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της συνεργασίας της εταιρεία MATIS, η οποία θα είναι χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Η εταιρεία MATIS δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και έχει έδρα την Σερβία. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε 16 χώρες και έχει 425 καταστήματα.

Τις επόμενες μέρες η εταιρεία καλωσορίζει στο δίκτυο καταστημάτων της το νέο της κατάστημα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, πλησίον του Αεροδρομίου «Μακεδονία».
Το νέο κατάστημα είναι το 18ο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Ελλάδα και το πρώτο που θα φέρει αποκλειστικά το όνομα ΜΑΤΙS, όπως και θα τροφοδοτείται με προϊόντα αποκλειστικά και μόνο από την MATIS HELLAS.

Το νέο κατάστημα θα είναι το πρότυπο για μια νέα εποχή, όπου η φιλοσοφία της MATIS ποιότητα – εξυπηρέτηση – άμεση παράδοση θα γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό και η MATIS θα είναι αναγνωρίσιμο brand σε όλη την Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες.

Φιλικό με την Javor MATIS στο Κλ. Βικελίδης

Εκτός των άλλων, ο πρόεδρος της εταιρείας MATIS είναι και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Javor MATIS, με την οποία ο ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 18 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top