ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία και με Σιστόν για τη λύση του ban! Τελικές συζητήσεις με Πορτίγια!

Μετά τη συμφωνία με τους Χαβιέ Ούμπιδες και Γκεράρδο Μαγκνταλένα (μάνατζερ), ο Άρης συμφώνησε σήμερα και με την πλευρά του Ντιόγκο Σιστόν για τα οφειλόμενα και οδεύει προς τη λύση του ban.

Μοναδικό εμπόδιο αποτελεί πλέον ο Κριστιάν Πορτίγια με τον οποίο οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες για να επέλθει και με αυτόν οριστική συμφωνία, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ Άρης.

Στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει αισιοδοξία πως και το θέμα του Ισπανού θα λυθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ούτως ώστε να τελειώσει ο «εφιάλτης» της απαγόρευσης μεταγραφών και να μπορέσει ο Άρης να ενισχυθεί άμεσα με παίκτες που έχει ήδη στη μεταγραφική του λίστα και με κάποιους εξ αυτών βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Όσον αφορά το θέμα του Πορτίγια έχει δεδουλευμένα περίπου 80.000 ευρώ, όμως “κάθεται” πάνω στο ποσό από τα υπόλοιπα χρόνια του συμβολαίου του (το οποίο διακόπηκε…) και αξιώνει νούμερα που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό για παίκτη που δεν έπαιξε και φυσικά εκτός κάθε λογικής. Ο Άρης συνεχίζει και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την προσπάθεια ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την πλευρά του Ισπανού.

To Top