ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συμφωνία και με Τσάλμερς για τα οφειλόμενα

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς για τα οφειλόμενα, η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε ανάλογο διακανονισμό και με τον Μάριο Τσάλμερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε εδώ και λίγες ημέρες στις ΗΠΑ και στην οικογένειά του, όμως προτού αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη για τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν.

Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο παίκτης δεν είναι πολλά (περίπου 15.000 ευρώ) και συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους» σε προφορικό επίπεδο για να διακανονιστεί το άνωθεν ποσό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί και σχετικό έγγραφο από τις δύο πλευρές, με την ΚΑΕ Άρης να θέλει να διευθετήσει ακόμα μια σημαντική εκκρεμότητα του φετινού ρόστερ, ούτως ώστε να κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ ο φάκελος συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα δίχως αστερίσκους ή κενά, έως τις 15 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως σχετικές συμφωνίες για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν υπάρχουν και με τους Σούλερ, ΝτεΚόζι και Κουζέλογλου, ωστόσο οι διακανονισμοί, όπου υπάρχουν αυτοί θα πρέπει να τηρούνται.

To Top