Συμφωνία Λίβερπουλ για Φεκίρ έναντι 70 εκατομμυρίων, διαψεύδει η Λιόν

Την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ φέρεται να έχει «κλείσει» η Λίβερπουλ σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, καθώς η Λιόν αποδέχτηκε την πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ που της κατέθεσε.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

ν και άπαντες θα περίμεναν ότι μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League ο ενδιαφέρον θα ήταν αποκλειστικά στραμμένο στο παιχνίδι του Κιέβου, εντέλει οι «ρεντς» δείχνουν πως θέλουν να είναι… προετοιμασμένοι για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, Γάλλος δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Λιόν αποδέχτηκε πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τον Ναμπίλ Φεκίρ με την Λίβερπουλ να ολοκληρώνει μία πολύ σημαντική προσθήκη. Μάλιστα, αναμένεται άμεσα στην Αγγλία για να διευθετήσει ορισμένες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τους «λιονέ» και την φετινή σεζόν μετράει σε 37 συμμετοχές 22 γκολ και 7 ασίστ.

 

Ο γαλλικός σύλλογος πάντως διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα, με δήλωση του προέδρου του, Ζαν-Μισέλ Ολάς, το βράδυ της Κυριακής και μένει να δούμε τι τελικά ισχύει στην περίπτωση του Ναμπίλ Φεκίρ και του έντονου ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ.

 

To Top