ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συμφωνία με Διαμαντόπουλο, συνεχίζει στον Άρη!

Άρης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος έδωσαν τα χέρια με τον Έλληνα επιθετικό να συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

O 30χρονος φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, προκειμένου να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο την παραμονή του στην ομάδα.

Μέτρησαν πολλά στο να διατηρήσει ο Άρης στο δυναμικό του τον έμπειρο φορ. Υπήρξε απόλυτα επαγγελματίας τα δυο χρόνια που προηγήθηκαν ως μέλος των “κιτρινόμαυρων”, ενώ έδειξε μεγάλη αυτοθυσία παίζοντας με πρόβλημα στη μέση (στην οποία και εγχειρίστηκε), προκειμένου να μην αφήσει “ορφανή” την ομάδα επιθετικά, σε κομβικά ματς (Ξάνθη, ΠΑΣ κτλ) για την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Όλα αυτά εκτιμήθηκαν στο έπακρο από πλευράς Άρη και σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ και ο ίδιος θέλει διακαώς να παραμείνει στην ομάδα, οδήγησαν τις δύο πλευρές στο να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Απομένει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας και ίσως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να υπάρξουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις από πλευράς Άρη.

 

To Top