ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συμφωνία με Καββαδά, άμεσα εξελίξεις με Τζένκινς και Σανικίτζε για την άρση των ban

Ακόμα ένα ban ετοιμάζεται να αφαιρεθεί από την ΚΑΕ Άρης, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Καββαδά. Έτσι λοιπόν ένας ακόμη βραχνάς βγαίνει από τους κιτρινόμαυρους και αναμένονται ακόμα δύο.

Πλέον σειρά παίρνουν οι Μάικλ Τζένκινς και Βίκτορ Σανικίτζε, με τους οποίους αναμένονται άμεσα εξελίξεις και μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένονται θετικά νέα και από τις δικές τους υποθέσεις.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Άρης κάνει αγώνα δρόμου για να σβήσει όλα τα ban, προκειμένου να αγωνιστεί με τους ξένους παίκτες στον σαββατιάτικο (18/09) αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα εκτός έδρας.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και εφόσον θέλει να αγωνιστεί με τους ξένους παίκτες του, θα πρέπει να λυθούν τα ban που υπάρχουν.

Οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να άρουν το απαγορευτικό μεταγραφών, προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν εγκαίρως δελτία στους Αμερικανούς παίκτες που έχουν συμφωνήσει και προπονούνται με την ομάδα.

To Top