Συμφωνία με Πουλίδο για δυο χρόνια!

Ο Άρης συμφώνησε πριν από λίγο με τον Ρουμπέν Πουλίδο για δυο χρόνια.Ο Ισπανός έρχεται την  Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Το θέμα Πουλίδο είχε χάπι εντ πριν γίνει μεταγραφικό σίριαλ. Η διοίκηση των κίτρινων μετά την πρώτη προφορική συμφωνία, ήρθε πριν από τις 8 το βράδυ σε συμφωνία με τον 33χρονο στόπερ για συνεργασία δύο χρόνων και ο παίκτης έρχεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πουλίδο θα εισπράξει περίπου 220.000 ευρώ για τα δύο χρόνια της συνεργασίας τους με τους κίτρινους, μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων και επαφών με τον Ισπανό ατζέντη του.

Όπως είναι γνωστό, ο Πουλίδο αποτελεί επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη, καθώς είναι έμπειρος και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας στο πλαίσιο της γενικότερης μεταγραφικής φιλοσοφίας του. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε καλά, ο Πουλίδο θα υπογράψει το διετές του συμβόλαιο και θα αναχωρήσει για το Πράτο της Ιταλίας προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κιτρίνων, αποτελώντας την “κολόνα” της άμυνας στην νέα αγωνιστική περίοδο.

 

To Top