Συμφωνία με Χρυσικόπουλο, διαπραγματεύσεις με Χαραλαμπίδη

Δύο προσφυγές παικτών που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στον Άρη εκδικάζονται σήμερα σε δεύτερο βαθμό. Μία σίγουρα δεν θα εκδικαστεί, γιατί επήλθε χθες συμφωνία μεταξύ διοίκησης και παίκτη. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμφώνησε στον προτεινόμενο διακανονισμό και έτσι η δική του εκδίκαση θα ματαιωθεί. Επιχειρείται νέα επαφή με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησης των διοικούντων με τον Γάιο Σκορδίλη, παρουσία και του νομικού εκπροσώπου του, Νίκου Πετράτου συζητήθηκαν κυρίως οι περιπτώσεις των Λίνου Χρυσικόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη. Εκπροσωπούνται και αυτοί από τον κ. Πετράτο και σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των υποθέσεών τους σε δεύτερο βαθμό.

Ο Χρυσικόπουλος από την Μπιέλα όπου και βρίσκεται έδωσε την συγκατάθεσή του για τον προτεινόμενο διακανονισμό της ΚΑΕ Άρης και έτσι σήμερα δεν θα δικαστεί η υπόθεσή του.

Ο Χαραλαμπίδης αρχικά αρνήθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε, όμως άμεσα υπήρξε επαναδιαπραγμάτευση και νέα πρόταση, η οποία συζητείται μεταξύ των δύο πλευρών σε πολύ καλό κλίμα και λογικά θα βρεθεί η “χρυσή τομή”.

 

To Top