ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ για Κουτίνιο

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν σε συμφωνία και ο Φιλίπε Κουτίνιο είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στους “μπλαουγκράνα”. Το deal ενδέχεται να φτάσει στα 120 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο μίλησε στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, και του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Τη Δευτέρα (7/8) άνθρωποι των “μπλαουγκράνα” ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Οι Καταλανοί δίνουν 90 εκατ. ευρώ στους “ρεντς” για τον 25χρονο, αν και με τα μπόνους, ενδέχεται το ποσό της μεταγραφής να φτάσει τα 120 εκατ. ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα η ομάδα της Αγγλίας αρνήθηκε τα 80 εκατ. ευρώ της Μπάρτσα, αλλά τα δεδομένα πλέον αλλάζουν.

Γίνεται προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή πριν από τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (την Κυριακή το πρώτο ματς). Η Μπαρτσελόνα μετά την απώλεια του Νεϊμάρ που πήγε στην Παρί, έθεσε ως πρώτο στόχο τον συμπατριώτη του.

Το deal τρέχουν οι μάνατζερ Kia Joorabchian και Sam Kohansal, οι οποίοι παράλληλα “παλεύουν” να κλείσουν τον Παουλίνιο στη Μπαρτσελόνα από την Guangzhou Evergrande. Ο Κοουτίνιο βρίσκεται στη Λίβερπουλ 4,5 σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει 182 συμμετοχές (έχει και 42 γκολ).

Πηγή: sport24.gr

To Top