Συμφωνία Περιστερίου-Μορέιρα, στο στόχαστρο του Πανιωνίου Λάιλς και Τόμας

Παίκτης του Περιστερίου θα είναι ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, ενισχύοντας την φροντ λάιν της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γιανίκ Μορέιρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Περιστερίου. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου είχε βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του τραυματία Μάικ Μόρισον, με την περίπτωση του πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ και της Βίρτους Μπολόνια να έχει ξεχωρίσει.

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος αναζητάει έναν πλέι μέικερ, με τους Τζάιρους Λάιλς και Τόρεϊ Τόμας να βρίσκονται στο ραντάρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Τζάιρους Λάιλς και Τόρεϊ Τόμας, για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο Λάιλς είναι 24 ετών και έχει φοιτήσει στο κολέγιο UMBC. Έχει ύψος 1,88 και διακρίνεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Στο ξεκίνημα της σεζόν υπέγραψε στην Λούντβιγκσμπουργκ.

Μία ακόμα περίπτωση που βρίσκεται στο κάδρο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ο Τόρεϊ Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Ο 34χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Πολωνία για λογαριασμό της Κόζαλιν.

To Top