Συμφωνία της Σίτι με τη Λειψία για τον Γκβάρντιολ, ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ το deal!

«Πολίτης» πρέπει να θεωρείται ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, αφού Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία τα βρήκαν σε όλα για τη μεταγραφή του Κροάτη στόπερ, σε ένα deal που φαίνεται πως θα τρυπήσει το ταβάνι των 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Προβάρει τα γαλάζια ο Γιόσκο Γκβάρντιολ! Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε τη βόμβα και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος «Έτιχαντ».

Η ομάδα του Πεπ… φλέρταρε έντονα με τον 21χρονο, όμως πλέον, με βάση τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ εκείνης και της Λειψίας για τη μεταγραφή του στόπερ των Ταύρων.

Μάλιστα δεν πρόκειται για μια απλή συμφωνία αλλά για ένα deal που ενδέχεται να κάνει τον Γκβάρντιολ τον πιο ακριβό αμυντικό της ιστορίας αφού το ποσό που θα δαπανήσει για εκείνο η Σίτι θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια!

Ο Κροάτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά από μια τριετία στη Λειψία εκτόξευσε τις μετοχές του κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga αλλά και με την εθνική του ομάδα.

To Top