ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία του Άρη για τρία χρόνια με τον Ολλανδό μέσο Λερίν Ντουάρτε, με οικονομική υπέρβαση!

Συμφωνία του Άρη με τον Ολλανδό μέσο Λερίν Ντουάρτε για τρία χρόνια! Έκλεισε και έρχεται στην Θεσσαλονίκη τις προσεχείς μέρες για τις υπογραφές.

Ο Άρης κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Ντουάρτε. Ο Ολλανδός γεννήθηκε στο Ρότερνταμ στις 11 Αυγούστου 1990, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (box to box χαφ…), μπορεί να παίξει τόσο σε θέση «8» όσο και σε θέση «10», ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ, Χέρενφεν, Σπάρτα Ρότερνταμ και Χέρακλες.

Φέτος είχε μια γεμάτη χρονιά στη Χέρακλες με 29 εμφανίσεις στην Eredivisie, πετυχαίνοντας έξι γκολ, μοιράζοντας και δυο ασίστ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Άρης κάνει μια σημαντική οικονομική υπέρβαση, μια και είναι αρκετά υψηλό το συμβόλαιο του, αλλά στην ζυγαριά μπήκε η αξία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, που κρίθηκε ότι ταιριάζουν στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού της.

Ο Ντουάρτε εχει παίξει σε όλες εθνικές Ολλανδίας κάτω των 21 χρόνων, ενώ φόρεσε και δυο φορές τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας ανδρών.

Το 2014 τον αγόρασε ο Άγιαξ από την Χέρακλες με 3.000.000 ευρώ (!), ενώ έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς λιγκ με την φανέλα του “Αίαντα”..

To Top