ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία του Άρη με Λούμορ! Ο διεθνής Γκανέζος της Σπόρτινγκ ο εκλεκτός για αριστερός μπακ!

Συμφώνησε ο Άρης με τον Λούμορ! Ο διεθνής Γκανέζος της Σπόρτινγκ ο εκλεκτός για την άμυνα και ειδικότερα για το αριστερό άκρο της!

Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, όπως είναι το πλήρες όνομα του, προσθέτοντας έναν σπουδαίο αμυντικό στην αμυντική τους γραμμή! Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Κάτω από πλήρη μυστικότητα ο Άρης ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα 2+1 χρόνια με 24χρονο διεθνή αμυντικό από την Γκάνα, μια συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί άμεσα.

Ο Λούμορ γεννημένος στην Άκρα στις 15 Αυγούστου 1996, είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1μ.75 και ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2014 σε ηλικία 18 ετών για να ενσωματωθεί στη Β’ ομάδα της Πόρτο, αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Πορτιμονένσε, Μόναχο 1860, ενώ από το 2018 ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει! Ενώ ανήκε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας, αγωνίστηκε δανεικός στην Γκιοζτέπε στην Τουρκία και την περίοδο 2019-20 στην Ισπανική Μαγιόρκα! Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάνας.

Το ρεκόρ του είναι 184 αγώνες, με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν οι λεπτομέρειες για την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και την ένταξή του στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

To Top