ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συμφωνία του Άρη με τον διεθνή Ούγγρο αριστερό μπακ Μιχάλι Κόρχουτ!

Συμφωνία του Άρη με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ για την θέση του αριστερού μπακ! Η πρώτη μεταγραφή των “κιτρινόμαυρων” για την περίοδο του Ιανουαρίου θεωρείται γεγονός.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 30χρονος διεθνής αριστερός μπακ ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για συνεργασία 1,5 χρόνου. Ο Κόρχουτ αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά και σήμερα έλυσε το συμβόλαιο του μετά την συμφωνία του με τους “κιτρινόμαυρους”, προκειμένου να βρίσκεται μέχρι αύριο στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Κόρχουτ αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας, αλλά θεωρείται παίκτης που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ντέμπρετσεν (ενώ έπαιξε και στην Κάποσβαρ) εκεί όπου παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2016-17, έχοντας 151 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Χάποελ Μπερ Σεβά, καταγράφοντας 55 συμμετοχές και 1 γκολ, κατακτώντας παράλληλα και δύο πρωταθλήματα.

Το καλοκαίρι το όνομα του βρέθηκε πολύ κοντά στην Ανόρθωση, αλλά τελικά παρέμεινε στην Χάποελ παίρνοντας διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα του δοθούν ευκαιρίες κι ενώ το συμβόλαιο του έληγε τον Ιούνιο του 2019.

Ο Κόρχουτ φέτος έπαιξε σε 10 αγώνες, πετυχαίνοντας 1 γκολ. Με την Εθνική Ουγγαρίας έχει 15 συμμετοχές συμμετέχοντας στην τελική φάση του Euro 2016 που έγινε στην Γαλλία.

Επίσης έχει αγωνιστεί στα τελευταία δυο παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας με Εσθονία και Φινλανδία.

 

To Top