Συμφώνησε και έκανε δικό της τον Σναϊντερλέν η Κηφισιά

Η Κηφισιά τοποθέτησε πολύ ψηλά τον μεταγραφικό πήχη στο φινάλε του παραθύρου των ελευθέρων, αλλά κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Μοργκάν Σναϊντερλέν. Ο 33χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος πριν από ενάμιση μήνα από την Κόνιασπορ, αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο της ομάδας των Βορείων Προαστίων τις τελευταίες ημέρες.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν διαρκείς από τις αρχές της εβδομάδας, με τη διοίκηση της Κηφισιάς να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να ικανοποιήσει τα “θέλω” του διεθνούς -με τη Γαλλία- ποδοσφαιριστή. Όπερ και εγένετο, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και τον 33χρονο πολύπειρο αμυντικό μέσο να μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού θερινού παραθύρου στη Stoiximan Super League, αφού μιλάμε για έναν παίκτη με 200 συμμετοχές στην Premier League (με Σάουθαμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον), αλλά και τον τίτλο του Europa League στην κατοχή του, όταν αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο στους “κόκκινους διαβόλους”.

Το μόνο που απομένει πλέον για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ Κηφισιά.

To Top