«Συμφώνησε και η Ράγιο για Κόκε, μπορεί να παίξει την Κυριακή»!

Ο Άρης περιμένει τα τελικά έγγραφα από τη Ράγιο Βαγεκάνο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στο Κλεάνθης Βικελίδης για τους επόμενους έξι μήνες και στην Ισπανία έχουν ήδη προαναγγείλει το… χάπι εντ της υπόθεσης.

«O Κόκε θα μπορούσε να κάνει (νέο) ντεμπούτο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, το συντομότερο, μάλιστα κι αυτή την Κυριακή. Η συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Μάλαγα στο οικονομικό είναι συνολική, ενώ η ελληνική ομάδα προσέλαβε ως νέο προπονητή του συλλόγου τις τελευταίες ώρες τον Μανουέλ Μασάδο και ελπίζει να έχει τον επιθετικό κατά του Ατρόμητου Περιστερίου αυτό το Σαββατοκύριακο» αναφέρουν χαρακτηριστικά  στα ρεπορτάζ της Ράγιο, τα οποία μεταδίδονται από την Ισπανία.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Ο Κόκε βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας. Ο πρώην επιθετικός της Βαγεκάνο επιθετικός πήγε για να το τελευταίο παιχνίδι του Άρη την Πέμπτη, η οποία έληξε με ήττα 2-1 από τον Ατρόμητο. Ο Κόκε αυτήν την Κυριακή μπορεί να φορέσει ξανά την φανέλα της αγαπημένης ομάδας του κατά του ίδιου αντιπάλου».

Σε ότι αφορά την παρουσία του Σέρχιο Κόκε στην Ράγιο η «rayoherald» καταγράφει: «Κατά τη διάρκεια της μόλις πάνω από 4 μήνες της ζωής του στην Ράγιο έχει παίξει μόλις 150’ σε 5 συναντήσεις. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας  νίκη επί της Μπέτις, όταν σκόραρε με πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα».

To Top