«Συμφώνησε με Κραϊόβα ο Ουζουνίδης»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στην Ρουμανία αναλαμβάνοντας τα ηνία της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας “Prosport”.

Η Ρουμανία και συγκεκριμένα η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους πάγκους, με την ρουμανική ιστοσελίδα “Prosport” να αποκαλύπτει πως ο Εβρίτης τεχνικός ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει το πόστο μετά την απομάκρυνση του Κόρνελ Παπουρά.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 52χρονος τεχνικός αναμένεται να μεταβεί στη γειτονική μας χώρα το Σάββατο και να παρακολουθήσει διά ζώσης το τοπικό ντέρμπι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τον ίδιο να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στο ματς κόντρα στην Μποτοσάνι την ερχόμενη Πέμπτη (11/2) για το Κύπελλο Ρουμανίας.

“Θα ψάξουμε για έναν έμπειρο τεχνικό με προσωπικότητα. Εκείνοι που έχουν κατακτήσει τρόπαια θα έχουν πλεονέκτημα”, είχε δηλώσεις ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Μιχάι Ροτάρου, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως έκλεισε το deal με τον άλλοτε προπονητή των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ προσφέροντάς του μηνιαίο συμβόλαιο υψους 15.000 ευρώ συν μπόνους βάσει αποτελεσμάτων της ομάδας

To Top