ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφώνησε με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, έρχεται για τον Άρη!

Κίνηση στην… παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι ενώ είχαν κλείσει το μεταγραφικό μέτωπο, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Χαλίλοβιτς, έκαναν την ανατροπή, προχωρώντας σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο 36χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Ανόρθωση. Ο ίδιος έχει μεγάλη όρεξη να γίνει, ξανά, πρωταγωνιστής και ηγέτης, έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ο Άρης κινήθηκε αθόρυβα και προχώρησε σε συμφωνία για έξι μήνες.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 467 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 94 γκολ με 43 ασίστ. Έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και στην Ιταλία των Βερόνα, Μπολόνια, Σαμπντόρια, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στην Ανόρθωση. Επίσης έχει 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, με ένα γκολ.

Αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, πιάνοντας άμεσα δουλειά.

To Top