Συμφώνησε με την Φενέρ για τον Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Τούρκους

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Φενέρμπαχτσε για τον Σαμέτ Ακαϊντίν για τον δανεισμό του για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Σερτσάν Χαμζαόγλου αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε για τον Σαμέτ Ακαϊντίν γνωστοποιώντας μάλιστα και αρκετές λεπτομέρειες για την συμφωνία.

Ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός θα έρθει ως δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν στο «τριφύλλι», με τους «πράσινους» να πληρώνουν ενοίκιο στην τουρκική ομάδα, αλλά και κάτι παραπάνω από 200 χιλ. ευρώ για τον μισθό του (δηλαδή το 50% αυτού, συνολικά ξεπερνά κατά τι τις 400 χιλ. ευρώ), προσφέροντας μάλιστα και κάποια ακόμη χρήματα στον παίκτη υπό την μορφή μπόνους.

Υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία με τον παίκτη είχε επιτευχθεί εδώ και λίγες μέρες κι έμενε εκεί μεταξύ των δύο ομάδων, που φαίνεται πως επετεύχθη. Να σημειώσουμε πως στα υπόψιν του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι πιθανό να κινηθεί και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, βρίσκεται πάντα και ο Βίτορ Ούγκο της Μπαΐα.

To Top