ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφώνησε με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Μπερτόλιο ο Άρης!

Με τον Φακούντο Μπερτόλιο ήρθε σε συμφωνία ο Άρης. Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Η συμφωνία Μπερτόλιο – Άρη είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και θα επισημοποιηθεί μόλις οι «κιτρινόμαυροι» λύσουν το ban, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπερτόλιο αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής με την Αλντοσίβι, έχοντας 20 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια (9) ως αριστερό εξτρέμ.

Τη σεζόν 2015-16 ο Μπερτόλιο έπαιξε (ως δανεικός από τη Δυναμό Κιέβου) στον Αστέρα Τρίπολης μετρώντας 33 συμμετοχές και 5 γκολ. Η επόμενη διετία τον βρήκε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, όπου είχε 33 παιχνίδια και 5 γκολ για να συνεχίσει στο Καζακστάν και την Ορντάμπασι με 14 ματς και 1 γκολ.

Το 2018-19 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, με την οποία σε 28 παιχνίδια -στα 22 ως δεκάρι και στα υπόλοιπα αριστερός εξτρέμ- σκόραρε 5 φορές και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ τη φετινή χρονιά έπαιξε στο πρωτάθλημα της χώρας του.

 

To Top