ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, δανεικός στον Άρη ο Ντίνας

Απέφεραν καρπούς οι επαφές του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Θανάσα Ντίνα…

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν λογίζεται στις βασικές επιλογές του Γιάννη Αναστασίου και θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη την επόμενη σεζόν, εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” επισημοποιήσουν την συμμετοχή τους στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πολύ σημαντική προσθήκη, που θα προσδώσει ταχύτητα και ποιότητα στην μεσοαμυντική γραμμή των “κιτρινων”.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Skoda Ξάνθη και το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με τη φανέλα της οποίας είχε μόλις μια συμμετοχή. Την επόμενη χρονιά πήγε ως δανεικός στην ομάδα της Ζακύνθου όπου παρέμεινε δύο χρόνια. Η Παναχαϊκή υπήρξε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2010, με την οποία καθιερώθηκε ως βασικός και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το καλοκαίρι του 2012 εκδήλωσαν έντονα το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Αταλάντα, όμως παρέμεινε στην Παναχαϊκή. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Με την ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε συνολικά σε 35 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει και δύο φορές.

 

 

To Top