Συμφώνησε στα 2.400.000 ευρώ για Περέα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη Στουτγκάρδη

Η πώληση του Χουάν Χοσέ Περέα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Στουτγκάρδη είναι πλέον επίσημη.

Η ομάδα των Ιωαννίνων προχώρησε σε μία μεταγραφή ρεκόρ στην Ιστορία του ελληνικού συλλόγου, αφού η συμφωνία με τους Γερμανούς άγγιξε τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Το 20% αυτών των χρημάτων θα τα λάβει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προέβλεπε η συμφωνία μεταξύ των «πρασίνων» και του ΠΑΣ, όταν παραχωρήθηκε ο Κολομβιανός επιθετικός στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πώληση του Χουάν Χοσέ Περέα το μεσημέρι του Σαββάτου (9/7) στη Στουτγκάρδη, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Bundesliga.

Στη σχετική ανακοίνωση του, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η Π.A.E. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την πώληση του Χουάν Χοσέ Περέα στη Στουτγκάρδη. Ο Κολομβιανός άσος αποχωρεί μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα, μια χρονιά ονειρική τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα μας. Μια χρονιά που συνετέλεσε ώστε ο Περέα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και πλέον να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Χουάν σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου και τα όσα ζήσαμε μαζί την περσινή χρονιά που φόρεσες την φανέλα του συλλόγου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής σου καριέρας. Buena suerte amigo!».

To Top