Συνάντηση Άρη – Βεζένκοφ για όλα!

Εντός της βδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο από πέρσι, όμως υπάρχει και μπάι άουτ 250.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να δώσει οποιαδήποτε ομάδα θέλει τον παίκτη, αν φυσικά συμφωνήσει μαζί του. Ο 19χρονος φόργουορντ έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει στον Άρη, αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα, ειδικά αν αυτή αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα ή το Γιούροκαπ.

Στη συνάντηση που θα γίνει ο Βεζένκοφ θα ζητήσει ενημέρωση για το αν υπάρχει στον Άρη εξεφρασμένο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και επίσης λογικό είναι να θέλει να ενημερωθεί για τα πλάνα της διοίκησης για την επόμενη χρονιά, αφού ούτε προπονητής υπάρχει, ούτε κανείς γνωρίζει αν θα παίξει ο Άρης με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

Η συνάντηση γίνεται άμεσα, εντός της βδομάδας, γιατί ο 19χρονος φόργουορντ θα πρέπει να αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, προκειμένου να συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων της χώρας του για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (8-20 Ιουλίου) που θα γίνει στην Κρήτη.

 

To Top