Συνάντηση Αθανασιάδη με αρχηγούς, για το οικονομικό

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Σηφάκης και Ρίκι Φατί, στους οποίους ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης εξήγησε τι ισχύει με το οικονομικό, ενόψει μάλιστα της αυριανής έκτακτης γ. σ. της Λέσχης.

Σύμφωνα με το πλάνο που είχε παρουσιάσει η διοίκηση στους παίκτες πριν από δύο εβδομάδες, όταν αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις, η καταβολή των οφειλομένων θα άρχιζε να γίνεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Τότε, είχαν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις για το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και ο πρόεδρος τους είχε τονίσει ότι η κατάσταση θα άρχιζε να εξομαλύνεται μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Βάσει εκείνου του χρονοδιαγράμματος, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν σήμερα ενημέρωση για το πώς έχουν τα πράγματα και η τριμελής αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον κ. Αθανασιάδη. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ τους είπε… όσα μπορούσε να αποκαλύψει στη δεδομένη στιγμή, δίνοντάς τους τη γενική ιδέα όσων θα πει αύριο το απόγευμα στο «Βελλίδειο», στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη.

«Κάντε λίγες ώρες υπομονή, αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα», τους είπε ο Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος αύριο θα παρουσιάσει αναλυτικά τα σχέδια και τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν προκειμένου να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ το μείζον οικονομικό πρόβλημα.

Από την πλευρά τους, οι Λαζαρίδης, Σηφάκης και Φατί δεσμεύθηκαν να μεταφέρουν τα λεγόμενα του προέδρου στους συμπαίκτες τους και είναι δεδομένο ότι θα περιμένουν κι αυτοί την αυριανή αναλυτική ενημέρωση, με την προσδοκία ότι θα ξεκινήσει σύντομα η καταβολή χρημάτων, αποτρέποντας νέα προβλήματα και επιτρέποντάς τους να έχουν το μυαλό αποκλειστικά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top