Συνάντηση Αλκαράθ με τους διοικούντες μετά τις δηλώσεις – Ζήτησαν κατανόηση και δεσμεύτηκαν για τις λύσεις

Οι δηλώσεις του Λούκας Αλκαράθ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν σαφείς, όσο και αιχμηρές.

 «Οι βαθμοί που πήραμε ήταν πολύ σημαντικοί, αλλά πρέπει να πω ότι στο μήνα που είμαι εδώ δεν έχουμε λύσει τίποτα. Η καθημερινότητα της ομάδας μας δεν έχει βελτιωθεί σε τίποτα, παρά το γεγονός ότι το έχουμε ζητήσει. Πρέπει να κάνουμε κάτι και όχι να κοιτάμε στον… ουρανό για να λυθούν τα προβλήματα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δεν έχω παράπονο από αυτούς. Έγιναν πολλά λάθη από το προηγούμενο καθεστώς, ενώ το καλοκαίρι δεν έγινε σωστός σχεδιασμός» είπε ανάμεσα στ’ άλλα ο Ισπανός προπονητής.

Με αφορμή τα λόγια αυτά, αλλά και στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνικό τιμ, τα είπαν επί δυο ώρες οι δυο πλευρές.

Μιλώντας για την «καθημερινότητα», ο Αλκαράθ ήθελε να επισημάνει συγκεκριμένες καταστάσεις και συνθήκες εργασίες που πρέπει να διορθωθούν ώστε να λειτουργήσει καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά της η διοίκηση ζήτησε κατανόηση σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύλλογος (άλλωστε ο Ισπανός γνώριζε από την πρώτη στιγμή σε ποια ομάδα ήρθε και με ποιες ανάγκες) και δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν λύσεις. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο 46χρονος φέρεται ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από επίσημα χείλη.

To Top