Συνάντηση Ανιέλι – Αλέγκρι για τον πάγκο της Γιουβέντους

Ο Αντρέα Ανιέλι είναι απογοητευμένος με την πορεία της Γιουβέντους, σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητής και ο… πρώην Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε… κρίση και παρότι βρισκόμαστε στις αρχές Απριλίου, είναι εκτός σχεδόν από όλους τους στόχους της. Το πρωτάθλημα έχει «πετάξει» και θα το κατακτήσει η Ίντερ, η τετράδα ακόμη δεν μοιάζει βέβαιη, ενώ έχει αποκλειστεί από το Champions League. Το μόνο που έχει απομείνει είναι το Κύπελλο, στον τελικό του οποίου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα.

Η κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και η απογοητευτική της πορεία έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν εμφανιστεί… σύννεφα πάνω από τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Βέβαια, ο Αντρέα Ανιέλι έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Πίρλο και έχει αναφέρει πως τόσο ο Ιταλός τεχνικός όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Παρόλα αυτά, το αφεντικό της Γιουβέντους φαίνεται πως… διαψεύδει τα λεγόμενά του με τις πράξεις του. Ο Ανιέλι όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, είχε συνάντηση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ στενές σχέσεις και εκτός ποδοσφαίρου, με τον Αλέγκρι να χαίρει της εκτίμησης του Ανιέλι. Η συζήτηση έγινε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιταλού κόουτς στον πάγκο της ομάδας μετά από δύο σεζόν, με το… έξτρα περιεχόμενο της κουβέντας να μην διαρρέει προς τα έξω.

To Top