Συνάντηση Αρβανίτη, Αγγέλου με τον Πάσαλιτς για τον τραυματισμό

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου είχε πριν από λίγη ώρα ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με θέμα συζήτησης το πως θα διαχειριστεί τον τραυματισμό του, που τον άφησε ήδη εκτός δράσης από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος γκαρντ είναι επιφυλακτικός για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, γιατί θα χάσει περίπου 3-4 βδομάδες. Σκέφτεται πως μπορεί να συνεχίζει να παίζει, “κουβαλώντας” τον τραυματισμό, αλλά αυτό θα μειώσει την ισχύ του και το τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, γιατί θα πονάει.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν αρκετή ώρα στα γραφεία της ΚΑΕ. Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε. Ο Πάσαλιτς ζήτησε λίγες ώρες ακόμα προθεσμία να σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει. Ο Αρβανίτης και ο Αγγέλου τον συμβούλεψαν να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ώστε να είναι απολύτως υγιής στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και τα πλέι οφ.

Αν ο Πάσαλιτς υποβληθεί σε αρθροσκόπηση θα χάσει τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο και τον Ίκαρο στην Καλλιθέα και ενδεχομένως και το ματς με τον ΚΑΟΔ εντός έδρας. Θα είναι όμως έτοιμος να μπει κανονικά στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (Περιστέρι, Καβάλα, Κολοσσός) και στα πλέι οφ και απόλυτα υγιής.

 

To Top