ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Αρβανίτη-Αυγενάκη: Έγινε το πρώτο βήμα για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, συναντήθηκε σήμερα (21/02) στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Θέμα συζήτησης ήταν η παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον Άρη, ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το Υπουργείο και κατ’ επέκταση η Πολιτεία, όπως προέκυψε από τη συζήτηση του κ. Αρβανίτη με τον κ. Αυγενάκη, είναι θετικοί στην παραχώρηση του γηπέδου.

Την επόμενη βδομάδα, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Ε.Α.Κ.Θ. (Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης), με μοναδικό θέμα την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Στο Δ.Σ. θα είναι παρών και ο Α.Σ. Άρης και οι εκπρόσωποί του θα αναλύσουν το πλάνο, που έχουν για το γήπεδο. Το Δ.Σ. των Ε.Α.Κ.Θ. στη συνέχεια θα γνωμοδοτήσει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα πρώτο βήμα για παραχώρηση του Παλέ στον Άρη, ωστόσο δεν είναι καθόλου απλό και εύκολο θέμα. Σαφώς όμως και οι άνθρωποι του Άρη εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση με γνώμονα να γίνει πραγματικότητα το χρόνιο αίτημα του συλλόγου.

To Top