Συνάντηση Ηλιάδη με Γιαννιώτα, αύριο τετ α τετ και με Διούδη!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης έπιασε δουλειά στον Άρη και ήδη μέσα σε μια σειρά επαφών έχει συνάντηση αυτήν την ώρα με τον Γιαννιώτα. Αύριο θα έχει τετ α τετ με τον Διούδη.

O νέος πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ ζήτησε να συναντηθεί με τον Γιαννιώτα, προκειμένου να συζητήσει μαζί του εφ’ όλης της ύλης σχετικά με το παρόν και το μέλλον του στον Άρη. Το συμβόλαιο του Γιαννιώτα λήγει το άλλο καλοκαίρι, ενώ έχει ρήτρα 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσει ομάδα του εσωτερικού εφόσον το επιθυμεί.

Ο νεαρός επιθετικός έχει δηλώσει πρόσφατα ότι βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του (κυρίως σε ομάδα του εξωτερικού), ενώ ήδη υπάρχουν αρκετά σενάρια σχετικά με το ενδιάφερον ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στις προθέσεις του κιτρινόμαυρου προέδρου είναι να αναζητήσει τις προθέσεις του Γιαννιώτα, ενώ παράλληλα αναμένεται να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με υψηλότερες απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα.

Ο Ηλιάδης αναμένεται να έχει και αύριο συνάντηση με τον Σωκράτη Διούδη θέλοντας να καταθέσει και στον ίδιο πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας (το συμβόλαιό του λήγει το άλλο καλοκαίρι).

To Top