ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνάντηση Βασιλειάδη με Άρη και άλλες έξι ΠΑΕ, προς οριστική συμφωνία για τα τηλεοπτικά!

Στην τελική ευθεία για συμφωνία μπαίνουν από αύριο (Τρίτη, 7/8) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και οι επτά “άστεγες” ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Άρης, προκειμένου το πρωτάθλημα να αρχίσει απρόσκοπτα στις 25 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το sport24.gr “αύριο το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των επτά “άστεγων” ομάδων (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων) προκειμένου να αναλυθούν οι όροι της κυβερνητικής πρότασης και να πέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι υπογραφές με την ΕΡΤ για συμβόλαιο δύο ετών.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με εκπροσώπους της Λίγκας και της ΕΡΤ, το προπαρασκευαστικό στάδιο είναι έτοιμο και απομένει το πράσινο φως και από τις επτά ομάδες οι οποίες… κατάφεραν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να μην έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Καλό είναι (ακόμα) να κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι βαίνουμε ολοταχώς προς συμφωνία, διότι τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα και η διάθεση όλων των πλευρών είναι να τα βρουν, ενόψει και της κλήρωσης του πρωταθλήματος την Πέμπτη”.

To Top