Συνάντηση Γαλανού με παράγοντες του Άρη, αλλά και την… ΑΕΚ για το θέμα της εκκαθάρισης

Περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά την πρόταση του για τον Άρη έκανε γνωστές η πλευρά Γιώργου Γαλανού στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ευρύτερη συμμετοχή ανθρώπων του Άρη αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί με πρώην παράγοντες του συλλόγου,, ώστε να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή στην «επόμενη μέρα» του συλλόγου.

Παράλληλα, τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του 46χρονου επιχειρηματία, αναμένεται να μεταβεί ο Γαλανός με νομικούς στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με ανθρώπους της ΑΕΚ, ώστε να γίνει μια ενημέρωση για την εκκαθάριση στη Γ΄ εθνική και ποιες διαδικασίες έγιναν μέχρι τώρα.

Στόχος να είναι έτοιμος ο Άρης σε περίπτωση που προκριθεί η πρόταση Γαλανού, μέχρι τις 23 Ιουνίου, οπότε και δόθηκε το deadline. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια που ακούστηκαν στη γενική συνέλευση του ΑΣ, σύμφωνα με τα οποία: «Ότι αν σκεφτόμαστε τη Γ” εθνική ως σύλλογος, ως οικογένεια του Άρη, θεσμικά, με απόφαση των μετόχων πάνω από όλα, πρέπει να το αποφασίσουμε πριν από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (σ.σ. ορίστηκε για τις 6 Ιουλίου), ώστε να κινηθούμε με βάση το δεδικασμένο της ΑΕΚ, δηλαδή να υπάρχει τρίμηνη εκκαθάριση και όχι 30μηνη».

To Top