ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Γιαννάκη με τον εκπρόσωπο των Τούρκων χορηγών (photo)

Συνάντηση είχε σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Ηλία Κολοβέτσιο, Έλληνα εκπρόσωπο των Τούρκων επιχειρηματιών που είναι υποψήφιοι χορηγοί στην ΚΑΕ Άρης.

Μια συνάντηση που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την ανάρτηση του Κολοβέτσιου στο facebook κι ενώ από την αρχή της εβδομάδας υπήρχαν πληροφορίες για ένα ακόμη ταξίδι του Αϊχάν Γκιουνέρ και των συνεργατών του στην εταιρία κοσμημάτων Storks στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα έφερνε ακόμη πιο κοντά τις δυο πλευρές.

“Υπέροχοι άνθρωποι πάντα δημιουργούν υπέροχα αποτελέσματα! Τιμή να μας ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στον θρύλο μας! Τώρα όλα δείχνουν πλήρως ασφαλή, υπό οποιαδήποτε έννοια! Τα γραπτά μένουν!” έγραψε χαρακτηριστικά ο “συνδετικός κρίκος” των δυο πλευρών, ενώ στην φωτογραφία διακρίνονται ακόμη ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο επικεφαλής του κολυμβητικού τμήματος του Άρη Τάσος Αναστασιάδης και ένας ακόμη συνεργάτης ο Πάνος Θοεδωρίδης, ενώ η δημοσίευση κοινοποιήθηκε και στον Τανιέλ Γιλμάζ, στενό συνεργάτη του Αϊχάν Γκιουνέρ.

Το θέμα είναι πέρα από τις συναντήσεις και τις φωτογραφίες να υπάρξει η οριστικοποίηση της συμφωνίας προς όφελος και μόνο του Άρη.

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

To Top