Συνάντηση Δήμα-Σαμαρά, με φόντο τα σενάρια για την Προεδρία

Τον Σταύρο Δήμα συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. “Θα μιλήσει ο πρόεδρος” είπε σε δημοσιογράφους.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, πρώην Επίτροπος και πρώην υπουργός κ. Σταύρος Δήμας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός συνόδευσε έξω τον κ. Δήμα κατά την έξοδό του από το Μαξίμου.

Ο κ. Δήμας σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος, απάντησε “θα μιλήσει ο πρόεδρος”.

Η σημερινή συνάντηση δείχνει ότι ο Σταύρος Δήμας, είναι ο πιθανότερος υποψήφιος, ωστόσο το Μαξίμου δεν επιβεβαιώνει, ενόψει και της συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές της Κουμουνδούρου, σχολίαζαν την πιθανή υποψηφιότητα Δήμα, σημειώνοντας ότι “δεν είναι θέμα προσώπου”. “Δεν έχουμε αρνητική άποψη για τον Σταύρο Δήμα, δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία”, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγραψε το NEWS 247 το πρωί, ο κ. Δήμας, είναι ενδιαφερόμενος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφές και με στελέχη του κυβερνητικού εταίρου για να διερευνήσει το έδαφος.

Πηγή: news.gr

To Top