ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Ερασιτέχνη-Καλαϊτζίδη με φόντο τις εξελίξεις και την επόμενη μέρα…

Η νέα καθυστέρηση που υφίσταται στις εξελίξεις αναφορικά με την προσπάθεια του Άρη για άνοδο στη Φούτμπολ, υποχρεώνει τον Ερασιτέχνη να πάρει πρωτοβουλίες με γνώμονα την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει σήμερα συνάντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προκειμένου να υπάρξει μία αναλυτικότερη ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση του να υπάρχει καθορισμός του μετοχικού κεφαλαίου για προληπτικούς λόγους.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΣ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάσο Οικονόμου να κάθεται γύρω από το ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και πιθανότατα και με τον Ντίνο Κούη.

Επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία του Ερασιτέχνη με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε μία διάθεση από πλευράς ΑΣ να τρέξει τις εξελίξεις. Ο Τάσος Οικονόμου θα ενημερωθεί για τις επόμενες κινήσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αναφορικά με την προσπάθεια για άνοδο, το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και άλλα ζητήματα, όπως η τελευταία δόση της ΝΟVA και το πως θα γίνει ο καταμερισμός της.

Αυτό που θέλει να πετύχει ο Ερασιτέχνης, είναι να μην υπάρξει η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε και το προηγούμενο καλοκαίρι και άφησε για αρκετό διάστημα “ξεκρέμαστο” το ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Top