Συνάντηση Ηλιάδη με τον διαπραγματευτή για το άρθρο 99! Σε αποφασιστική καμπή η υπόθεση

Η ΠΑΕ Άρης μέσω του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη είχε μια σειρά επαφών για συνολικά 13 υποθέσεις παικτών, προπονητών, μάνατζερ, ενώ το Σάββατο υπάρχει και το ραντεβού για άλλους τέσσερις (Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ).

Η υπόθεση των διαπραγματεύσεων για το άρθρο 99 μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή, είναι μεγάλης σημασίας και έχει ως χρονικό ορίζοντα να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε να είναι έτοιμη η ΠΑΕ για το δικαστήριο και την πλήρη υπαγωγή της.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά, υπάρχουν αρκετές συμφωνίες προ των πυλών κι απομένει να μπει η ομάδα στην διαδικασία των υπογραφών, ώστε να “τρέξει” το άρθρο 99. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα ευρεία συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με τον Λουδοβίκο Σιλάβο, τον διαπραγματευτή που όρισε το δικαστήριο για το άρθρο 99, προκειμένου να υπάρξει μια γενική ενημέρωση για την πορεία των συμφωνιών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης θα κάνει μεν τις συμφωνίες με τους εμπλεκόμενους, αλλά θα πρέπει νομικά να τις επικυρώσει ενόψει του δικαστηρίου ο συγκεκριμένος διαπραγματευτής. Η συνάντηση εξελίχθηκε σε καλό κλίμα υπήρξε πλήρης ενημέρωση και το θέμα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

To Top