Συνάντηση Ηλιάδη – Χατζηνικολάου!

Το θέμα προπονητή μπήκε στην τελική του ευθεία! Μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έγινε η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, σε πολύ καλό κλίμα, όμως μέσα από την συζήτηση μπορεί να προκύψει και η συμφωνία, αλλά και η διαφωνία!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης αφού ενημέρωσε τον Σούλη Παπαδόπουλο ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη και έχοντας στο μυαλό του όλες τις συζητήσεις που έκανε με τους συνεργάτες του και όχι μόνο για το θέμα του προπονητή, κάλεσε τον Γιάννη Χατζηνικολάου για να μιλήσουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο άνδρες συζήτησαν και ανέλυσαν τις απόψεις τους για το αγωνιστικό τμήμα. Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την ομάδα του Άρη, όμως επειδή πρόκειται για διαπραγματεύσεις, πάντοτε υπάρχει ανοικτό – με λίγες πιθανότητες είναι η αλήθεια – το ενδεχόμενο να μην συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

 

 

To Top