ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Καρυπίδη – Χαριστέα στη Θεσσαλονίκη για ανάλυση του μεταγραφικού πλάνου και όχι μόνο!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης και θα έχει άμεσα συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα για τα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη και όχι μόνο!

Μετά το οριστικό «ΟΚ» της FIFA που ανοίγει ξανά το δρόμο των μεταγραφών για τον Άρη και την ενίσχυση του κιτρινόμαυρου ρόστερ ακολουθεί η σταδιακή υλοποίηση και ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες. Σε αυτό το πλαίσιο οι Καρυπίδης και Χαριστέας θα συναντηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα συζητήσουν για το «τρέξιμο» του πλάνου για τον Άρη της νέας σεζόν, καθώς και για άλλα ζητήματα που αφορούν άμεσα την ομάδα.

Οι  ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού προχωρούν τις επαφές, όμως γνωρίζουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας. Εχουν μπροστά τους δύο σχεδόν εβδομάδες για να καλύψουν όσα περισσότερα κενά μπορούν στο ρόστερ, προκειμένου η προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας στις 13 Αυγούστου να ξεκινήσει με έναν ικανοποιητικό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Ενδεχομένως, ο Άρης να μην έχει καταφέρει μέχρι τότε να ολοκληρώσει το ρόστερ του, όμως ζητούμενο είναι να έχουν έρθει οι περισσότεροι απ΄αυτούς που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα. Ούτως ή άλλως, η μεταγραφική περίοδος φέτος ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, επομένως υπάρχει χρόνος για προσθήκες ακόμα και τότε, εφόσον παρατηρηθεί ότι χρειάζονται διορθώσεις στο ρόστερ ή προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

 

To Top