ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση κορυφής σε… τριπλό ταμπλό για Καρυπίδη, Χαριστέα και Ένινγκ

Συνάντηση σε… τριπλό ταμπλό θα πραγματοποιηθεί σήμερα με την παρουσία των Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι τρεις άνδρες του διοικητικού και αγωνιστικού τμήματος του Άρη αναμένεται να κάνουν σήμερα μια αναλυτική συζήτηση για το εγγύς μέλλον αλλά και για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ξεκινώντας χρονικά, το πρώτο θέμα συζήτησης θα έχει να κάνει με το πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στη συνέχεια στα πλέι οφ. Η ετοιμότητα της ομάδας τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο θα παίξει τον βασικότερο ρόλο για την πορεία της στις δύο διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Δεύτερον, στο τραπέζι θα πέσει ξανά το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων με παίκτες που υπολογίζει ο Ένινγκ και θέλει να παραμείνουν στην ομάδα μετά το πέρας του καλοκαιριού, όπως επίσης και τη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Γερμανός τεχνικός έχει κάνει ήδη τις πρώτες του εισηγήσεις, ωστόσο αναμένεται και μια περισσότερο αναλυτική έκθεση.

Τελευταίο, αλλά άκρως απαραίτητο και εξίσου βασικό είναι το ζήτημα της επέκτασης συνεργασίας με τον ίδιο τον προπονητή. Ένινγκ και διοίκηση είχαν συναντηθεί πριν δύο εβδομάδες, βάζοντας τις βάσεις συμφωνίας και κοινής πορείας σε ορίζοντα διετίας, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τους Καρυπίδη και Χαριστέα και σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.

Κοινός παρανομαστής όλων των παραπάνω, φυσικά, αποτελεί η άρση του ban με τη διευθέτηση του προβλήματος της απαγόρευσης μεταγραφών, ένα θέμα που ταλάνισε τον Άρη, περιορίζοντας τις επιλογές παικτών και κρατώντας σε χαμηλό αριθμό το rotation.

To Top