Συνάντηση Μαρινάκη-Μπαλτάκου για τη διαιτησία- Τι αναφέρει η ΕΠΟ

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Super League και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εχοντας παράλληλα και τον θεσμικό ρόλο του Β’ αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, συναντήθηκε για περίπου μια ώρα με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διαιτησία.

Παρόντα ήταν και αρκετά στελέχη και σύμβουλοι της ΕΠΟ, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σε ήρεμο κλίμα, χωρίς όμως να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Θέση για τη συνάντηση πήρε ο ΕΠΟ. Όπως αναφέρεται από την ομοσπονδία, υπήρξε συζήτηση του προέδρου της Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο σχετικά με θέματα διαιτησίας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

“Ο πρόεδρος της Super League και β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση.

Στην συνάντηση που διήρκησε μία περίπου ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει».

To Top